Με κινητοποιήσεις στο Προεδρικό το Σεπτέμβριο προειδοποεί η ΠΟΒΕΚ

αναρτήθηκε στις 10 Αυγ 2016, 1:12 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin   [ ενημερώθηκε 10 Αυγ 2016, 1:12 π.μ. ]
Σε δηλώσεις του στην "Πρωινή Επιθεώρηση" ο γ. γ. της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης, προειδοποίησε για κινητοποιήσεις έξω από το Προεδρικό για τα ωράρια. 

Ο γ. γ. της ΠΟΒΕΚ, Στέφανος Κουρσάρης, προειδοποίησε τους αρμόδιους για κινητοποιήσεις από την ΠΟΒΕΚ με τους εργαζομένους, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και το Υπουργείο Εργασίας το Σεπτέμβριο σε περίπτωση που δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του εργάσιμου της Κυριακής.
Στις δηλώσεις αυτές προέβη ο κ. Κουρσάρης, στον "Πολίτη 107,6" και την εκπομπή "Πρωινή Επιθεώρηση" μετά από το θέμα που προέκυψε για τα ωράρια καταστημάτων τον δεκαπενταύγουστο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρσάρης κατηγόρησε τις υπεραγορές για επιλεκτική παραβίαση της νομοθεσίας. Έκανε επίσης λόγο για εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Σύνδεσμος Υπεραγορών ενημέρωσε ότι κατά την αργία τα μέλη του θα δουλέψουν κατά βούληση. Έτσι, αναμένεται ότι οι υπεραγορές, ιδιαίτερα στις παραλιακές περιοχές, θα λειτουργήσουν τον δεκαπενταύγουστο. Παρόλα αυτά, το Υπουργείο Εργασίας τόνισε ότι θέση του είναι ότι η αργία πρέπει να τηρηθεί και οι παραβάτες θα διώκονται.
  
Πηγή: Politis 10/8/2016