Θέλουμε κανόνες για ωράριο

αναρτήθηκε στις 18 Μαρ 2019, 12:36 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin   [ ενημερώθηκε 18 Μαρ 2019, 12:37 π.μ. ]
Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΚΑΔΕ Ανδρέα Θεοδούλου στον Κυριακάτικο Πολίτη.

Την ανάγκη θέσπισης κανόνων όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εισηγείται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης ΣΥΚΑΔΕ Ανδρέας Θεοδούλου. Μιλώντας στον Π εισηγείται συγκεκριμένα να δοθεί στα καταστήματα διαρκούς εξυπηρέτησης αποκλειστικότητα στην πώληση κάποιων προϊόντων προκειμένου αυτά να διατηρήσουν την ταυτότητά τους και να τερματιστούν η αναρχία και ο αθέμιτος ανταγωνισμός που όπως λέει παρατηρούνται σήμερα. Πέραν του ωραρίου πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΚΑΔΕ αναφέρεται και σε άλλα προβλήματα του κλάδου και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις όπως οι συνέργειες μεταξύ των καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης οι οποίες όπως λέει είναι και θα παραμείνουν αναγκαίες για τον καταναλωτή.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ