Ο ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα

αναρτήθηκε στις 8 Οκτ 2013, 7:36 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin   [ ενημερώθηκε 8 Οκτ 2013, 7:36 π.μ. ]
Τη δική του ιστοσελίδα (www.sykade.org.cy)  απέκτησε ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε.), στην οποία, μεταξύ άλλων, καταγράφονται πληροφορίες για τον Σύνδεσμο, τις δραστηριότητές του, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει καθώς και τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, εξελίξεις και τάσεις της αγοράς στο λιανικό εμπόριο.

«Με τη δημιουργία της ιστοσελίδας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε., κ. Ανδρέας Θεοδούλου, «επιδιώκουμε κυρίως την αναβάθμιση της επικοινωνίας με τα μέλη μας και στη δημιουργία ενός χρήσιμου εργαλείου για την καθημερινή ενημέρωση τόσο των μελών μας όσο και του κοινού για τις εξελίξεις και τάσεις του κλάδου και γενικότερα του λιανικού εμπορίου». 

Ο ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. ιδρύθηκε το 2004 με στόχο να εκφράσει ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Ο ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. είναι συνδεδεμένος με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και αντιπροσωπεύει πέραν των 250 καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης στην Κύπρο. 

Σκοπός του Συνδέσμου είναι, μεταξύ άλλων, να αντιπροσωπεύει τα επαγγελματικά συμφέροντα των μελών του και να αναπτύσσει ένα πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους.

8 Οκτωβρίου 2013