Εξελέγη το νέο ΔΣ του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε.

αναρτήθηκε στις 6 Αυγ 2019, 12:47 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin   [ ενημερώθηκε 6 Αυγ 2019, 12:48 π.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 31 Ιουλίου στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε.).

Η Γενική Συνέλευση προχώρησε σε αποτίμηση της περιόδου που μεσολάβησε από την προηγούμενη Συνέλευση, καθορίζοντας παράλληλα τα επόμενα βήματα του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. με στόχο πάντοτε τη διασφάλιση των συμφερόντων των μελών του και του κλάδου γενικότερα. Μάλιστα, αναλύθηκαν τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε ανάμεσα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης για λογαριασμό του Συνδέσμου, με στόχο να αποτυπωθεί η σημερινή εικόνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση προχώρησε σε αναθεώρηση του καταστατικού του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε., για σκοπούς εκσυγχρονισμού του. Στη βάση των αλλαγών που προωθήθηκαν διεξήχθη στη συνέχεια και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Τα παρόντα μέλη εξέλεξαν ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα:

Στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Ανδρέας Θεοδούλου

Στη θέση του αντιπροέδρου ο Έκτορας Καραγιάννης

Στη θέση του γενικού γραμματέα ο Ανδρέας Εγγλέζος

Στη θέση της ταμεία η Μάρω Αρέστη

Στη θέση του μέλους εξελέγη η Μάρω Εμμανουήλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις καταστατικές αλλαγές που προωθήθηκαν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης είναι πλέον πενταμελές και εκλέγεται κατά τη Γενική Συνέλευση του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε. που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.