Έκτακτη Συνέλευση για την ελευθεροποίηση  του ωραρίου συγκαλεί ο ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε

αναρτήθηκε στις 28 Νοε 2013, 1:07 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin   [ ενημερώθηκε 28 Νοε 2013, 1:14 π.μ. ]
Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκάλεσε ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε), η οποία θα ασχοληθεί, αποκλειστικά, με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην αγορά, μετά την ελευθεροποίηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:00 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

«Στη Συνέλευση καλούνται να παρευρεθούν και ιδιοκτήτες περιπτέρων και καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης που δεν είναι μέλη του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΚΑ.Δ.Ε, Ανδρέας Θεοδούλου, σημειώνοντας ότι «υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επιβίωση των καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης και περιπτέρων, ειδικά μετά την ανανέωση του σχετικού διατάγματος από την Υπουργό Εργασίας και την πρόθεση της κυβέρνησης για νομοθετική πλέον ρύθμιση του θέματος».

Μετά την Έκτακτη Συνέλευση, θα συγκληθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης.

28 11 2013