Απογοήτευση εκφράζει ο ΣΥΚΑΔΕ για την επανέκδοση διαταγμάτων

αναρτήθηκε στις 13 Μαΐ 2015, 5:41 π.μ. από το χρήστη SYKADE Admin

Η επιδότηση των μικρομεσαίων
 δεν είναι η λύση στο πρόβλημα

Έντονη απογοήτευση εκφράζει ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (ΣΥΚΑΔΕ) για την έκδοση νέου διατάγματος που επαναφέρει την φιλελευθεροποίηση των ωραρίων λειτουργίας των καταστημάτων,  αφού η αυθαίρετη αυτή ενέργεια της κυβέρνησης αγνοεί παντελώς τόσο τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όσο και τις χιλιάδες φωνές και ανησυχίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όσον αφορά την εξαγγελία της κυβέρνησης για επιδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΔΕ, Ανδρέας Θεοδούλου είπε ότι «η κίνηση αυτή δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα». Αντίθετα, είπε «η λύση είναι  η δημιουργία των συνθηκών εκείνων όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συνυπάρξουν στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού». «Ο αγώνας μας, θα συνεχιστεί» πρόσθεσε ο κ. Θεοδούλου, υπογραμμίζοντας ότι με την επανέκδοση των διαταγμάτων, η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, που στόχο έχουν τη συγκέντρωση ολόκληρης της αγοράς στα χέρια τους, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις διαβεβαιώσεις της περί στήριξης των μικρομεσαίων

13/5/2015